Rudy van de Ven Auto's

Rudy van de Ven auto`s in Enter

Rudy van de Ven auto`s in Enter is een handelsonderneming die het voor een particulier mogelijk maakt om tegen handelsprijs een auto te kopen. De voorraad wordt tegen zeer scherpe prijzen aangeboden en zijn veelal de goedkoopste van Nederland omdat de auto`s ingekocht worden middels de veiling.

De aangeboden auto`s zijn allen voorzien van een technisch en optisch rapport wat gedaan is door een onpartijdige Duitse partij, hierdoor weet de verkopende partij wat hij verkoopt en als klant weet wat u koopt. Dit rapport wordt ook altijd doorgenomen en meegegeven. In dit rapport staat bijvoorbeeld; het aantal eigenaren, een garandeerde km-stand,beschadigingen, bandenprofiel, onderhoud en manco`s.

Als de auto binnenkomt wordt de auto voorzien van een nieuwe APK,afleveringsbeurt, voorzien van splinternieuwe matten, kentekenplaten en wordt de auto professioneel gepoetst. Gewoon zodat u als klant ondanks dat u een gebruikte auto koopt, toch een nieuwe heeft met zekerheid. Al onze auto`s zijn dus rijklaar en als de auto u als nieuwe klant aanstaat, dan kunt u hem ook gelijk meenemen.

Over mij

Ik ben Rudy van de Ven en heb inmiddels 35 jaar werkervaring in de autobranche. Door mijn ervaring en technische kennis kan ik goed het kaf van het koren scheiden. Alle auto`s die ik aanbied heb ik zelf gekeurd en goed bevonden. Ik ga dus voor kwaliteit  en niet voor kwantiteit. De zuur gespaarde spaarcentjes moeten goed besteed worden en ik zal ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. In het brede aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met mij op.